Zoekplaat - de kernwaarden van het GO! in de praktijk

GO! staat voor kwaliteitsvol onderwijs, waardevol en waardeNvol, vertaald in ons pedagogisch project, het PPGO! 

zoekplaat afbeeldingHet GO! voedt op tot actief burgerschap door te investeren in respect, oprechtheid, gelijkwaardigheid, openheid, engagement en betrokkenheid. Met deze 6 kernwaarden maken we ons PPGO! waar in onze GO! scholen. Ook elke ouder die voor een GO! school kiest, kiest voor het PPGO! en de daarbijhorende waarden. In totaal bevat ons PPGO! 23 waarden. Hierover kan je meer lezen in de rechterkolom.

Ouders op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de kernwaarden uit het PPGO!? GO! ouders ontwikkelde een zoekplaat die de 6 kernwaarden concreet maakt. Ouders kunnen samen met hun kind(eren) op zoek naar verschillende situaties die elk verwijzen naar 1 van de kernwaarden. 

Je kan deze zoekplaat publiceren op jouw website, meegeven tijdens een inschrijvingsgesprek of in de boekentassen van de leerlingen, ... 

Tip: Print de zoekplaat af in liggende stand (landscape) en wanneer mogelijk op A3. 

Laat hieronder je gegevens achter en download de zoekplaat. 

 

Laat je e-mailadres achter wanneer we jou mogen contacteren omtrent jouw ervaring met dit materiaal. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om een overzicht te bewaren van hoe vaak een materiaal werd aangevraagd. Jouw persoonlijke gegevens worden niet aan derden bezorgd.

Contactpersoon
Iris Van Schoorisse
Pedagogisch medewerker
02 790 92 25
0474 46 61 11