Stempel tegen pesten

stip itPesten op school blijft een probleem. Tijd dat ook ouderwerkingen de handen uit de mouwen steken! Hoe dan? Door op die handen de 4 stippen van de STIP IT actie te plaatsen bijvoorbeeld.

Van 14 tot en met 21 februari 2020 is het terug Vlaamse week tegen Pesten. Jaarlijks wordt er tijdens die week aandacht gevraagd voor pesten op school. Ketnet spoort kinderen en jongeren aan om dan 4 stippen op hun handen te plaatsen. Laat jouw kinderen weten dat je meestrijdt tegen pesten en het antipestvirus mee wil verspreiden. Want bij elke stip kan je ook je rol opnemen als ouder!

Geef als ouderwerking deze actie een boost en besmet zoveel mogelijk ouders en jongeren met het antipestvirus. Bestel hieronder gratis de STIP IT stempel bij GO! ouders. Overval ouders aan de schoolpoort, op een oudercontact, bij een koffiemoment of bij afhaal in de opvang en plaats de stippen op hun hand. Verspreid het virus mee! In ruil voor de gratis stempel krijgen wij graag een foto van de stempelende ouders in actie. Want wij zien natuurlijk graag hoe het antipestvirus zich verder verspreidt!

*Update: stempels bestellen kan helaas niet meer. Ze waren in ijltempo allemaal gereserveerd.