Schoolmotivatiepuzzel

Maak je je zorgen over de schoolmotivatie van je kind en weet je niet goed hoe je hierover een open gesprek kan starten? De Schoolmotivatiepuzzel is een tool waarmee je het gesprek aangaat met je zoon of dochter uit het secundair onderwijs. Motivatie wordt door veel zaken beïnvloed, maar door de puzzel te leggen kom je tot nieuwe inzichten over wat precies fout én goed loopt. Daarna kun je gericht actie ondernemen.

De schoolmotivatiepuzzel is ontwikkeld door PROFO vzw, op vraag van GO! ouders. PROFO vzw heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het ondersteunen van o.a. jongeren voor wie het – door allerlei omstandigheden- op een bepaald moment moeilijk of onmogelijk is om naar school te gaan. Vanuit de noden, hulpvragen en kwaliteiten van jongeren krijgen de jongeren, klasgroepen en scholen begeleiding zodat de jongere op termijn terug op een goede manier naar school kan gaan.  

Laat hieronder je gegevens achter, download de schoolmotivatiepuzzel en ga aan de slag!

 

Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om een overzicht te bewaren van hoe vaak een materiaal werd aangevraagd. Jouw persoonlijke gegevens worden niet aan derden bezorgd

Contactpersoon
Veerle Vyverman
Pedagogisch medewerker
02 790 92 31
0487 33 21 22