Waar kan je ons vinden?

Onze kantoren bevinden zich in het Huis van het GO! met als adres: Willebroekkaai 36, 1000 Brussel

Planligging

Onze kantoren bevinden zich aan de overkant van Tour &Taxis in het Brusselse havengebied. Ze maken deel uit van het woon-, werk- en winkelproject Up-Site langs het kanaal in hartje Brussel. De 140 meter hoge toren is de grootste woontoren van het land. De centrale ligging in de Brusselse Noordwijk en de nabijheid van de Brusselse Ring maken het Huis van het GO! uitstekend bereikbaar voor elke collega, bezoeker en cursist.

Hoe bereik je ons? 

Met het openbaar vervoer

Met de trein

Het treinstation Brussel-Noord ligt op minder dan 1 kilometer of 10 minuten wandelen van ons gebouw. Je verlaat het station langs de hoofduitgang en wandelt rechtdoor op de Simon Bolivarlaan tot aan de Willebroekkaai 
(volg de wandelweg van A tot B).

WandelwegBruNoord-Willebroek

Met de metro/tram

De Brusselse vervoermaatschappij MIVB baat het metro-, bus- en tramnetwerk in Brussel uit. De meeste metro’s en trams rijden van 5 uur ’s ochtends tot middernacht. Hier vind je het MIVB-netplan.

De dichtstbijzijnde metrohalte is halte IJzer. De halte ligt op lijn 2 richting Elisabeth of lijn 6 richting Koning Boudewijnstadion. Vanaf de halte is het 15 minuten wandelen tot aan onze kantoren (volg de wandelweg van A tot B).

WandelwegmetroIjzer-Willebroek

De meest nabije tramhalte is de premetrohalte in het station van Brussel-Noord. Deze halte ligt op:

  • lijn 3 (Churchill/Esplanade)
  • lijn 4 (Stalle/Brussel-Noord)

Vanaf Brussel-Noord is het nog 10 minuten wandelen.

Met de bus

Halte Reders is de bushalte die op minder dan 300 meter van ons gebouw ligt. 
Deze halte wordt bediend door:

  • Bus 14 (Brussel-Noord – UZ Brussel
  • Bus 57 (Brussel-Noord – Militair Hospitaal)
  • Bus 88 (De Brouckère – Heizel)

Met de fiets

Op je fiets springen om te gaan werken heeft veel voordelen, niet alleen voor jezelf maar ook voor onze samenleving. Zelfs in de drukke hoofdstad Brussel kan je mobiel zijn met je fiets. Het fietsnetwerk en de fietsroutes in Brussel vind je hier.

Een fiets huren met Villo

Met het zelfbedieningssysteem Villo kan je overal in Brussel een fiets huren. Villo is heel eenvoudig en snel: je kan waar je wil en wanneer je wil een fiets nemen of terugplaatsen. Je kan je Villofiets kwijt aan de Villostandplaats nr. 49 op 200 meter van ons gebouw, ter hoogte van Willebroekkaai 22 bis. Details over hoe je een Villofiets kan huren en gebruiken lees je hier.

Met de auto

Met de auto verlaat je de autosnelweg en rijd je via de R20 (de Kleine Ring rond Brussel) de stad binnen. Dit is geen snelweg maar een ringweg van 8 kilometer die de historische binnenstad omsluit. De doorgaans brede weg bestaat gedeeltelijk uit tunnels uitgerust met trajectcontrole.

Je verlaat de R20 bij uitrit 7 – IJzerplein, waarna je meteen de Willebroekkaai op draait. Als uitvalsweg worden vooral de Leopold II-laan en Keizer Karellaan gebruikt.