Nomineer jouw ouderwerking!

week van de vrijwilliger 2021Sinds vorig jaar is alles anders, dat is duidelijk. Het is ook voor vrijwilligers van de ouderwerking veel moeilijker om nu activiteiten te organiseren en te vergaderen. Net daarom willen we dit jaar zéker de vrijwilligers van de school een hart onder de riem steken en hen bedanken voor wat de ouderwerking betekent voor de school. En dan bedoelen we niet alleen tijdens het afgelopen lastig jaar, maar op alle andere momenten waarbij met bakken enthousiasme de school wordt ondersteund!

Heb jij zo’n formidabele ouderwerking op school? Nomineer ze tot 19 februari!

GO! ouders zet alle genomineerde ouderwerkingen letterlijk in de kijker* tijdens de week van de vrijwilliger (27 februari tot 7 maart). Bovendien maken genomineerde ouderwerkingen kans op een aperobox voor elk lid van de ouderwerking. Want samen klinken op die formidabele ouderwerking, dat kan ook vanop afstand!

*op basis van de ingezonden foto’s maakt GO! ouders een filmpje dat via social media gedeeld wordt tijdens de week van de vrijwilliger. Bezorg ons dus enkel foto’s van mensen die hiervoor de toestemming gaven.

 

Inschrijvingsformulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png.

Deel enkel foto's van mensen die hiervoor de toestemming gaven. Lukt het niet om foto's via dit webformulier te delen, mail je foto's dan naar cato.vandenbossche@g-o.be

Contacteer
Cato Vandenbossche
Pedagogisch medewerker