Methodiekenbundel

 

Zijn steeds dezelfde mensen aan het woord in je ouderwerking en wil je iedereen betrekken? Wil je graag nieuwe ideeën verzamelen binnen je ouderwerking? Of wat sneller tot een beslissing komen waar iedereen achter staat?Schermafbeelding 2015-04-27 om 13.57.44

Dat zijn allemaal goede redenen om een methodiek te gebruiken in de vergadering. GO! ouders verzamelde heel wat methodieken die je binnen een ouderwerking kan gebruiken en lijstte ze op in een methodiekenbundel. De bundel omvat methodieken voor volgende situaties:

  • nieuwe ideeën te verzamelen 
  • meningen van iedereen te verzamelen 
  • beslissingen te nemen 
  • kennismaken 
  • evalueren

Per methodiek vind je  informatie over het doel, een stap-voor-stap overzicht van hoe de methodiek werkt, informatie voor de begeleider enz. Om je zoektocht doorheen de waaier aan methodieken uit de bundel te vergemakkelijken, kan je de beslissingsboom gebruiken die je ook terugvindt in de methodiekenbundel. Door enkele vraagjes te beantwoorden over de situatie waarvoor je een methodiek zoekt, krijg je snel een overzicht van de meest geschikte methodiek voor die situatie.

Vul hieronder je gegevens in om de methodiekenbundel te downloaden.

 

Laat je e-mailadres achter wanneer we jou mogen contacteren omtrent jouw ervaring met dit materiaal. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om een overzicht te bewaren van hoe vaak een materiaal werd aangevraagd. Jouw persoonlijke gegevens worden niet aan derden bezorgd.