Enquête bij de ouders van uw school? GO! ouders biedt hulp!

Voor scholen en ouderwerkingen is het interessant om jaarlijks een enquête te houden bij de ouders. Zo komt men te weten wat sterke punten en werkpunten van de school zijn. Het opstellen op maat van jouw school, verspreiden en verwerken van deze enquêtes vraagt echter vaak heel wat tijd. Daarom ontwikkelden we vanuit GO! ouders een Menukaart voor een ouderenquête op jouw school. Menukaart GO! ouders

 

Hoe werkt de menukaart?

  • Je vraagt de menukaart aan via veerle.vyverman@g-o.be.  
  • In de menukaart vind je meer dan 100 mogelijke vragen voor je enquête.
  • Je kiest in overleg met alle betrokkenen welke vragen je in de enquête wilt.
  • Ook extra vragen toevoegen is mogelijk.
  • Je vinkt alle vragen die je wilt aan in de menukaart en stuurt dit document terug naar GO! ouders.
  • Wij maken de enquête volgens jullie wensen en geven een link door waar de enquête zich online bevindt. Die kan je doorgeven aan de ouders. Voor wie het liever op papier heeft maken we een pdf.
  • Is je enquête afgelopen? Dan verwerkt GO! ouders alle resultaten en stuurt ze op. 

 

Met dit instrument bieden wij aan scholen en ouderwerkingen de kans om een enquête op maat te ontwikkelen. Dat verloopt volgens het principe van een menukaart. Op basis van voorbeelden uit andere scholen en ouderbevragingen van de onderwijsinspectie bieden wij in een menukaart vragen en onderwerpen aan die in enquête voor de ouders van jouw school aan bod kunnen komen. Als school of ouderwerking vink je zelf aan welke vragen je in de enquête wil en krijg je de kans om eventueel zelf vragen toe te voegen. Vervolgens stuur je het menu terug naar ons en maken wij een online of papieren enquête volgens jouw verzoek. De verwerking van een online enquête doen wij zelfs voor jou.

Is een onlinebevraging niet de beste optie voor de ouders van je school? Of ben je op zoek naar een korte en laagdrempelige bevraging op papier voor de ouders van je school?  Vraag dan onze ‘ouderbevraging op papier’ aan.

Wil je graag de menukaart voor een ouderenquête opgestuurd krijgen of wens je meer info? Mail dan veerle.vyverman@g-o.be.