Begeleiding ter plaatse

 

 

  • Je wil starten met een ouderwerking?
  • Je wil de bestaande ouderwerking heroriënteren? 
  • Je bent op zoek naar nieuwe leden voor je ouderwerking?
  • Je wil graag op maat van je school wat ideeën en ondersteuning over het bereiken van alle ouders? 
  • Je zoekt begeleiding voor een gespreksavond waarbij leerkrachten en ouders in dialoog gaan?
  • Je hebt een vraag over ouderparticipatie, verzekering, ouders en school,... en wil graag meer uitleg?

GO! ouders helpt je graag op weg en voorziet daarom ondersteuning ter plaatse rond ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie. Het is de ideale manier om op maat van jouw school/ouderwerking samen aan de slag te gaan.

Stuur een e-mail naar Veerle.Vyverman@g-o.be en vertel ons waar je naar op zoek bent of vraag vrijblijvend meer informatie. Uiteraard is onze ondersteuning en begeleiding volledig kosteloos.

Een getuigenis:

“Ik en mijn team overwogen om te starten met een ouderwerking. We contacteerden GO! ouders om ons op weg te en we kijken zeer positief terug op die begeleiding. De begeleider vanuit GO! ouders kwam langs en vertrok met ons vanuit een realistische visie. Daardoor was de hulp die we kregen zeer concreet en praktisch. Ook de ondersteunde documenten die we kregen waren echt bruikbaar. De aanpak was realistisch en op maat van onze school.”  (Sibylle Decuyper, directie Middenschool Maerlant Blankenberge)

“Via de GO! website kwam ik bij GO! ouders terecht. Per mail stelde ik een vraag over het wettelijke kader voor ouderwerkingen en ons huishoudelijk reglement. We zochten een datum, de medewerker van GO! ouders kwam langs en zijn samen aan de slag gegaan. We zijn super tevreden over de uitkomst en snel geholpen. Al die zaken in orde brengen was een berg waar we tegenop keken, maar dankzij de hulp en materialen van GO! ouders is het uiteindelijk heel vlot verlopen.” (Lieve Venken, directeur Basisschool De Lettertuin Opglabbeek)